Fire skritt for å få jobben du ønsker

Trygghet som jobbsøker?

Vi trener deg i å skrive søknad og på intervjusituasjonen. I løpet av et par timer driller vi deg slik at du er best mulig rustet til å møte din framtidige arbeidsgiver. 

Ta kontakt så setter vi opp en avtale. Vi har taushetsplikt. 

 

Utfordringen er som regel at du har svært begrenset tid til å få solgt deg inn på en tillitvekkende måte. Det lønner seg å gjøre grundig forarbeid før du sender søknad og CV. Kast ikke bort din egen og andres tid med å søke på jobber som du ikke er oppriktig interessert i. Finles stillingsannonsen og bedriftens hjemmesider. Sjekk regnskapstall. Noter deg nøkkelinformasjon og eventuelle spørsmål. Bruk ord fra stillingsannonsen i din søknad og fortell med oppriktighet hvorfor akkurat denne stillingen interesserer deg. Registreringsskjema til oss finner du helt nederst på denne siden.

en
Kunnskap gir kontroll
Stiller du forberedt så gir det deg trygghet, og du kan stille spørsmål som viser at du virkelig skjønner hvilke utfordringer stillingen byr på.
 
 

to
Skriv en god søknad
Har du gjort et godt forarbeid, er det enklere å skrive en god søknad.

 

tre
Skriv en CV som er god og oversiktlig
Husk sivilstatus og når evt. barn er født (årstall) Legg ikke ved attester og vitnemål dersom du ikke blir bedt om det. Husk å oppgi referanser.

 

fire
Førstegangsintervju
Signalene du gir i intervjuet, førsteinntrykket av deg, er viktige. Det får du ikke endret, så her må du stille forberedt. Velg antrekk etter jobben du har søkt på. Husk fast blikk og et godt håndtrykk.

 

Husk at de fleste feilansettelser ikke skyldes feil kandidat eller feil jobb. Det skyldes som regel at begge parter overselger seg selv. Det er ditt ansvar å få frem mest mulig relevant informasjon og formidle et realistisk bilde av deg selv. En feilansettelse er i de fleste tilfeller verst for den som blir feilansatt. Sørg for at du ikke blir det.

Lykke til med din neste jobb!

Registreringsskjema
Ja Nei
Ja Nei
Ja Nei
A1 A2 B1 B2 C1 C2
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx, txt)